Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Riippuvuudet

Pakonomaisuudessa käyttäytymisessä kyse ei ole mielihyvän etsimisestä, vaan pyrkimyksestä pitää paha olo loitolla.

Teemakuvaus
Asiantuntijat
Ajanvaraus

Joskus voi olla vaikeaa hahmottaa, onko kyseessä riippuvuus vai ei. Terapiaan voi hakeutua pohtimaan myös tätä kysymystä.

Riippuvuudella on useita ilmenemismuotoja. Pakonomaisuudessa käyttäytymisessä kyse ei ole mielihyvän etsimisestä, vaan pyrkimyksestä pitää paha olo loitolla. Pakonomainen käytös voi näkyä yhdellä tai useammalla elämän osa-alueella: esimerkiksi suhteessa työntekoon, syömiseen, liikuntaan, pelaamiseen tai päihteisiin. Moni kokee ongelmallisesta käytöksestä yksinäisyyden ja häpeän tunteita.

 

Terapeuttimme osaavat auttaa sinua etenkin ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Pakonomaisen seksuaalikäyttäytymisen kanssa työskentelyssä olennaista on arvostava kohtaaminen, elämäntilanteen kokonaisvaltainen tarkastelu ja yksilöllisen tuen rakentaminen. Tarvittaessa terapeuttimme ohjaa sinut jatkoavun piiriin.

Tiina Böhling-Salonen
Seksuaali- ja parisuhdeterapeutti
Olen helposti lähestyttävä. Yhdessä luomme turvallisen, luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo keskustella hankalistakin asioista.
Anna Kolster
Seksuaaliterapeutti
Kuljen rinnallasi ja olen avoin ja läsnä.

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.