Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Varausehdot

Päivitetty 25.7.2022

Peruutusehdot

Voit perua varaamasi ajan 48 tuntia etukäteen linkistä, jonka olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen mukana.

 

Myöhässä perutut ajat joudumme valitettavasti laskuttamaan. Jos et pääse terveydellisistä syistä vastaanotolle, niin ajan voi maksutta siirtää tai vaihtaa etäajaksi. Olethan tällöin tapauksessa terapeuttiisi sähköpostitse. Terapeuttien sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

 

Ryhmään osallistumisen peruutusehto on 14 vuorokautta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: [email protected], mikäli haluat perua ryhmään osallistumisen. Liian myöhään perutuista tai perumatta jätetyistä ajoista perimme täyden maksun.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

 

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.