Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Tiina Böhling-Salonen

Sairaanhoitaja (AMK), Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Olen helposti lähestyttävä. Yhdessä luomme turvallisen, luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo keskustella hankalistakin asioista.

Jokainen asiakas, ihminen, on minulle tärkeä. Aito kohtaaminen ja läsnäoleva kiinnostus ovat minulle luonnollisia asioita. Mikään ihmisyyteen, ihmissuhteisiin tai seksuaalisuuteen liittyvä ei ole minulle vierasta, ja voitkin keskustella kanssani luottamuksella kaikista mieltäsi painavista asioista.

 

Erityisosaamisalueitani ovat vakava sairastuminen, kuten syöpäsairaudet, ja sairastumiseen liittyvien hoitojen vaikutus seksuaalisuuteen, omaan hyvinvointiin sekä ihmissuhteisiin. Kehotietoisuus, keho- ja minäkuvaan liittyvät kysymykset, itsemyötätunto ja läsnäoleva kosketus ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi olen kouluttautunut ja työssäni perehtynyt kriisiauttamiseen. Minun kanssani voit rauhassa pohtia myös saattohoitoon ja kuolemaan liittyviä kysymyksiä. Minulle tuttuja keskustelunaiheita ovat myös leskeksi jääminen ja pitkäaikaisiset, kuolemaan johtavat sairaudet, surutyö ja luopuminen sekä omaishoitajuuden vaikutukset seksuaalisuuteen, omaan itseen ja läheisiin ihmissuhteisiin.

 

Terapeuttina omaan kokemusta myös BDSM:n, kinkeilyn ja kaupallisen seksin saralla. Käytän työssäni tarvittaessa tietoisuustaitoja, mindfulnessia. Työotteessani vaikuttavat ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Käytän joustavasti työkaluja myös muista terapiamuodoista.

Kokemus: Vuodesta 2005

Koulutus: Työnohjaaja (STOry), kognitiivinen lyhytterapeutti, paripsykoterapian täydennyskoulutus, tunnekeskeisen pariterapian perusteet, vakavasti sairastuneen psykoterapeuttinen tuki, kriisiauttamisen asiantuntijuus

Erikoistuminen: Eroaminen, Ihmissuhteet, Perheet, Riippuvuudet, Haluttomuus, Keho, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Yksinäisyys

Palvelukielet: Suomi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.