Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Anna Kolster

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), KK

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Kuljen rinnallasi ja olen avoin ja läsnä.

Terapeuttina olen empaattinen, läsnäoleva ja työskentelen tunnekeskeisesti. Haluan kulkea asiakkaan kanssa myös vaikeiden tunteiden läpi ja auttaa häntä kohtaamaan omia kipukohtia ja pääsemään elämässään eteenpäin omia tavoitteita kohti sekä löytää omat voimavarat.

 

Työskentelen mielellään parien, moniskuntien ja yksilöiden kanssa ja voit tulla juttelemaan kanssani kaikenlaisissa ihmissuhteiden ja seksuaalisuuden haasteissa.

 

Toivon, että uskallat ottaa yhteyttä myös arkaluontoisissa asioissa, etkä jää yksin niitä pohtimaan. Yhdessä voi päästä niin paljon pidemmälle kuin yksin.

Kokemus: Toiminut kentällä yli 15 vuotta

Koulutus: Työnohjaaja (STOry), Ihminen tavattavissa -terapeutti, uusperheneuvoja, tantraohjaaja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC), ICF coach, Authorised Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS)

Erikoistuminen: Ihmissuhteet, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Haluttomuus, Riippuvuudet, Eroaminen, Perheet

Palvelukielet: Suomi, Englanti, Ruotsi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.