Veera Virta

Veera Virta

Varaa aika

“Haluan auttaa sinua voimaan hyvin ja tuen sinua rakentamaan omannäköistäsi elämää.”

Olen kanssakulkenut asiakkaideni kanssa monenlaisissa elämäntilanteissa. Kohtaan sinut lempeydellä, herkkyydellä ja kanssani voit olla aito oma itsesi. Tarjoan sinulle mahdollisuuden tutkia elämääsi turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä.

Työotteeni ja osaamiseni on monipuolista. Osaan yhdistää työtapani ja kokemukseni palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Huomioin kokonaisvaltaisesti arkea, elämää ja hyvinvointia.

Voit tulla tapaamaan minua seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa kuten seksuaaliseen haluun liittyvät ongelmat, kommunikaatio-ongelmat, uskottomuus, addiktoitunut seksikäyttäytyminen ja erilaisiin ihmissuhdemuotoihin liittyvät pohdinnat.

Olen erikoistunut työssäni yksinäisyyden kokemusten käsittelyyn, vammaisuuteen ja avusteiseen seksiin liittyvään konsultointiin. Työskentelen pääsääntöisesti yksilöiden ja parien kanssa, mutta toivotan tietenkin tervetulleeksi kaikenlaiset suhdemuodot ja perheet.

Ota rohkeasti yhteyttä. Haluan auttaa sinua hahmottamaan elämäntilannettasi ja etsimään ongelmiin ratkaisuja. Luodaan yhdessä toivoa arkeen!

Varaa aika sähköpostilla veera.virta@sexpo.fi tai suoraan Varaa aika -linkin kautta.

Varaa aika
Veera Virta
Seksuaaliterapeutti, toimintaterapeutti (AMK)
Toiminut kaksi vuotta terapia-alalla, 10 vuotta sosiaali- ja terveysalalla
Auktorisoitu seksuaalineuvoja, lähihoitaja (vammaistyö)
suomi
Tekee etäterapiaa