Tiina Böhling-Salonen

Tiina Böhling-Salonen

Varaa aika

“Olen helposti lähestyttävä. Yhdessä luomme turvallisen, luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo keskustella hankalistakin asioista.”

Jokainen asiakas, ihminen, on minulle tärkeä. Aito kohtaaminen ja läsnäoleva kiinnostus ovat minulle luonnollisia asioita. Mikään ihmisyyteen, ihmissuhteisiin tai seksuaalisuuteen liittyvä ei ole minulle vierasta, ja voitkin keskustella kanssani luottamuksella kaikista mieltäsi painavista asioista.

Erityisosaamisalueitani ovat vakava sairastuminen, kuten syöpäsairaudet, ja sairastumiseen liittyvien hoitojen vaikutus seksuaalisuuteen, omaan hyvinvointiin sekä ihmissuhteisiin. Kehotietoisuus, keho- ja minäkuvaan liittyvät kysymykset, itsemyötätunto ja läsnäoleva kosketus ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi olen kouluttautunut ja työssäni perehtynyt kriisiauttamiseen. Minun kanssani voit rauhassa pohtia myös saattohoitoon ja kuolemaan liittyviä kysymyksiä. Minulle tuttuja keskustelunaiheita ovat myös leskeksi jääminen ja pitkäaikaisiset, kuolemaan johtavat sairaudet, surutyö ja luopuminen sekä omaishoitajuuden vaikutukset seksuaalisuuteen, omaan itseen ja läheisiin ihmissuhteisiin.

Terapeuttina omaan kokemusta myös BDSM:n, kinkeilyn ja kaupallisen seksin saralla. Käytän työssäni tarvittaessa tietoisuustaitoja, mindfulnessia. Työotteessani vaikuttavat ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Käytän joustavasti työkaluja myös muista terapiamuodoista.

Voit lähettää minulle viestin sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai varata ajan linkin kautta:

Varaa aika
Tiina Böhling-Salonen
Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), kätilö ja sairaanhoitaja (AMK)
Ollut alalla vuodesta 2005
Työnohjaaja (STOry), paripsykoterapian täydennyskoulutus, tunnekeskeisen pariterapian perusteet, vakavasti sairastuneen psykoterapeuttinen tuki, kriisiauttamisen asiantuntijuus, kognitiivisen lyhytterapian opinnoissa
suomi
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Tiina Böhling-Saloseen