Oona Turunen

Oona Turunen

Varaa aika

“Mielestäni seksuaalinen hyvinvointi on tavoittelemisen arvoinen asia.”

Olen joustava, lämmin, valoisa ja pehmeä terapeutti. Sydän ohjaa työtäni, kun kuljen rinnallasi tasavertaisena kunnioittaen sinun valintojasi.

Terapiavastaanotollani työskennellään usein keho-orientoituneesti, tarkoittaen kehon arvokkaan kielen ja reaktioiden huomioimista sekä kehollisten menetelmien käyttöä. Voin ohjata myös tantrisia tai tanssi-liiketerapeuttisia harjoituksia. Pariterapeuttina lähestymistapani on integratiivinen eli hyödynnän useita hyväksitodettuja viitekehyksiä.

Olen kiinnostunut tutkimaan mitä kaikkea ihmisyys, seksuaalisuus, ihmissuhteet ja kontakti voivat olla subjektiivisena kokemuksena. Tuen sinua ja teitä matkassanne mahdollisimman kokonaiseksi itseksenne. Vastaanotollani kaikki tunteet ovat sallittuja.

Työskentelen moni- ja pariskuntien kanssa. Kutsun teitä huoltamaan suhdettanne ja pohtimaan, kuinka voisitte voida siinä riittävän hyvin. Kannustan tarkastelemaan ihmissuhteita ja niiden pulmia mahdollisuutena oppia uutta. Työskentelen mm. kommunikaation haasteiden, erilaisten seksuaalisten mieltymysten ja nautinnon kanssa.

Voin tällä hetkellä ottaa 3-5 kerran terapiaprosessiin uusia asiakkaita. Voit lähettää minulle viestin sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai varata ajan linkin kautta:

Varaa aika
Oona Turunen
Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), pariterapeutti, sosionomi (AMK)
Toiminut 10 vuotta alalla
Auktorisoitu seksuaalineuvoja, tantraohjaaja, tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja
suomi
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Oonaan