Mippi Vuorikoski

Mippi Vuorikoski

Varaa aika

“Tärkein tehtäväni terapeuttina on luoda turvallinen, salliva ja kunnioittava tunnelma, jossa asiakkaan on mahdollisimman helppoa pysähtyä oman elämän tärkeiden teemojen ääreen.”

Terapeuttina olen kannustava ja aidosti yksilön sisäisestä maailmasta kiinnostunut. Tuon jokaiseen tapaamiseen kaiken ammatillisen osaamiseni sen mukaan, mikä asiakkaan uniikki tarve ja toive on.

Olen pohjakoulutukseltani ihmissuhde- ja vuorovaikutusasiantuntija (FM), yksilöterapeutti (ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus), seksuaaliterapeutti (Sexpo) sekä ratkaisukeskeinen sovittelija. Näiden pohjakoulutusten lisäksi olen käynyt Traumaterapiakeskuksen traumakoulutusohjelman sekä lukuisia lyhyempiä lisäkoulutuksia, mm. MBSR (mindfulness based stress reduction -metodi) ja NLP Master Practitioner.

Ihmissuhdetyön puolella minulla on kokemusta erilaisista suhdekriiseistä, monisuhteisuuden moninaisista kysymyksistä sekä tietoisessa eroprosessissa tukemisesta silloin, kun tähtäimenä on vanhemmuuskumppanuus. Toimiva vuorovaikutus ja paremmat riitelytaidot ovat myös suosittu teema hakeutua vastaanotolleni.

Työskentelen paljon haluttomuuskysymysten, nautinto- ja orgasmivaikeuksien sekä psykofyysisten oireiluiden parissa. Traumaymmärrykseni kautta autan asiakkaita seksuaalisesta traumasta eheytymisessä sekä nautinnon uudelleen löytämisessä.

Voit lähettää minulle viestin sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai varata ajan linkin kautta. Olethan minuun yhteydenottolomakkeella yhteydessä ennen ensimmäistä ajanvarausta.

Varaa aika
Mippi Vuorikoski
FM, ratkaisukeskeinen yksilöterapeutti, vuorovaikutus- ja ihmissuhdeasiantuntija
Toiminut alalla vuodesta 2015
Seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, työyhteisösovittelija
suomi, English
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Mippiin