Laura Ahola

Laura Ahola

Varaa aika

“Olen helposti lähestyttävä, lempeä ja lämmin. Minun on helppo keskustella kanssasi erilaisista seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Olen tukenasi ja pyrin vahvistamaan omia voimavarojasi sekä pystyvyydentunnetta. Olen aidosti läsnä ja sinua varten.”

Seksuaalisuus on olennainen osa jokaista meistä. Usein se näyttäytyy hieman erilaisena eri elämänvaiheissa ja tilanteissa. Joskus omaa seksuaalisuutta tai siihen liittyviä haasteita on tärkeää lähestyä yhdessä ammattilaisen kanssa. Tutustumismatka on tärkeä; seksuaalinen hyvinvointi lisää hyvinvointia myös kokonaisvaltaisesti. Luottamuksellinen, toimiva ja turvallinen terapiasuhde mahdollistaa tällä matkalla etenemisen juuri sinulle oikealla tavalla, omaan tahtiisi. Asiakkaan kuunteleminen sekä terapeuttisen työskentelyn mukauttaminen kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti onkin minulle hyvin tärkeä asia.

Olen kiinnostunut hyvin laajasti erilaisista seksuaalisuuteen liittyvistä haasteista, mutta työskentelen aina voimavaralähtöisesti. On tilanteesi mikä tahansa, toivoa ja vahvuuksia löytyy varmasti aina. Taustakoulutukseltani olen toimintaterapeutti (AMK) ja seksuaalineuvoja. Toiminnallisten menetelmien hyödyntäminen sekä toimintaympäristöjen vaikutuksen huomioiminen toimintaan on täten osaamisaluettani.

Joskus myös jotkin fyysiset, neurologiset, tai psyykkiset ominaisuudet saattavat tuoda omat lisähaasteensa seksuaalisuuden toteuttamiseen itselle merkityksellisellä tavalla. Erilaiset yksilölliset ratkaisut ovat tällöin kuitenkin mahdollisia, joiden avulla voidaan helpottaa tai mahdollistaa haluttua toimintaa. Seksuaalisuus on voimavara, joka kuuluu kaikille.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Voit lähettää minulle viestin sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai varata ajan linkin kautta:

Varaa aika
Laura Ahola
Toimintaterapeutti (AMK), seksuaalineuvoja
Toiminut alalla vuodesta 2019
Seksuaaliterapiakoulutuksessa
suomi
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Lauraan