Jutta Lundius

Jutta Lundius

Varaa aika

“Elämäsi on tässä ja nyt - miksi jumittua menneisyyteen tai ahdistua tulevaisuudesta?”

Tervetuloa etävastaanotolleni joko yksin tai yhdessä, minulle voi tulla todella matalalla kynnyksellä sillä mielestäni ei ole olemassa ongelmaa mitä ei voisi tutkia ja pohdiskella luottamuksellisesti yhdessä.

Ihmisten mieli ja ihmissuhdesopat ovat aina kiinnostaneet minua. Edelleen voin sanoa että ihmisen mielestä on muodostunut minun intohimoni kohde jota jatkuvasti tutkin ja tarkkailen. Työni kompassi on inhimillinen, ratkaisukeskeinen, teoriapohjaan perustuva voimavarakeskeinen suunnan näyttäjä.

Psykoterapeuttina toimin monien eri viitekehysten pohjalta. Pitkä työ- ja koulutuskokemukseni mahdollistaa avoimen ja rennon ilmapiirin vastaanotollani jossa on turvallista pohdiskella mitä tahansa ajatusta, tunnetta tai toimintatapaa. Minun työtapaani kuuluu empaattinen kuunteleminen, aktiiviset kysymykset, vaihtoehtoiset näkökulmat sekä suunnan ja toivon osoittaminen.

Kohtuuttomat kokemukset, lapsuuden painolastit, parisuhteen kiemurat, sukupuoli identiteettiset kysymykset, seksuaalinen haluttomuus ja elämän kriisit ovat meille suurelle osalle elämän arkea. Jokainen meistä on joskus pois tolaltaan ja tarvitsee apua päästääkseen taas takaisin jaloilleen. Avun pyytäminen on valtavan hienoa.

Voit lähettää minulle viestin sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai varata ajan linkin kautta:

Varaa aika
Jutta Lundius
Pari- ja perhepsykoterapeutti (Kela), seksuaalineuvoja, transsensitiivinen lyhytterapeutti
Ollut alalla yli 15 vuotta
Psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja, eroasiantuntija, uusperheneuvoja, työnohjaaja (STOry), seksuaaliterapeuttikoulutuksessa (valmistuminen 2022)
suomi, svenska, English
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Juttaan