Jonna Räisänen

Jonna Räisänen

Varaa aika

“Minulle tärkeää vastaanotoilla on aitous, rehellisyys ja yksilöllisyys.”

Vastaanotolleni voit tulla monenlaisten huolenaiheiden kanssa. Voi olla ettet ole puhunut aiheesta aikaisemmin kenenkään kanssa, tai ratkaisua yrityksistä huolimatta ei ole löytynyt. Työskentelytapani on integratiivista, eli asiakastilanteeseen sovelletaan sopivia terapeuttisia lähestymistapoja.

Vastaanotollani voidaan käsitellä muun muassa suorituspaineita, vastenmielisyyttä seksiä kohtaan, seksuaalisen nautinnon ja halun puuttumista sekä häpeän, riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteita. Lisäksi olen paljon tehnyt työtä asiakkaiden kanssa itsetuntoon ja kehosuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Myös addiktoitunut seksikäyttäytyminen, seksuaalisten toimintojen häiriöt, rinnakkaissuhteet ja uskottomuus ovat vastaanotollani käsiteltyjä aiheita.

Neuvolatyön myötä raskauden, synnytyksen ja vauva-ajan vaikutus seksuaalisuudelle ja ihmissuhteille sekä pikkulapsiperheen ja vanhemmuuden haasteet ovat erityisosaamistani.

Voit lähettää minulle tiedustelun seuraavasta vapaasta ajasta sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella:

Varaa aika
Jonna Räisänen
Terveydenhoitaja (AMK), erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen psykoterapia)
Toiminut alalla 10 vuotta
Seksuaalineuvoja, Solmuja parisuhteessa -neuvoja, tunnekeskeisen pariterapian (EFT) perusopinnot, paripsykoterapian täydennyskoulutus
suomi
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Jonnaan