Anna Allinen

Anna Allinen

Varaa aika

“Pidän keskeisenä inhimillistä arvostavaa kohtaamista toivoa luovassa ilmapiirissä, jossa asiakas on tervetullut omana itsenään juuri sellaisena kuin on.”

Minulle asiakas on aina ainutlaatuinen ja arvostettava juuri sellaisena kuin on. Työtäni ohjaavia tärkeimpiä arvoja ovat inhimillisyys, empaattisuus, arvostavuus ja luottamuksellisuus. Pyrin olemaan läsnä ensisijaisesti ihmisenä ihmiselle asiakkaan tarpeet edellä. Suunnittelemme yhteistyössä työskentelylle tavoitteet ja suunnan aina kunkin asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Uskon, että jokaisella on toivoa, mitä pyrin työssäni välittämään asiakkailleni. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, käytännönläheinen, selkeä ja aktiivinen.

Koulutukseltani olen psykologi ja seksuaaliterapeutti. Lisäksi olen suorittanut maisteriopinnot musiikkiterapiasta. Kiinnostukseni seksologiaan heräsi pääasiassa psykologin käytännön työn kautta, jossa huomasin, kuinka laaja-alaisesti seksuaalisuuden teemat vaikuttavat meihin ihmisiin. Seksuaalisuus on perustarve, jossa jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja kuulluksi taustoistaan ja mieltymyksistään riippumatta.

Pääasiassa työskentelen keskustellen, mutta keskustelun tukena on mahdollisuus käyttää myös luovia menetelmiä. Toivon, että luokseni rohkenisivat hakeutua myös ne, joiden kokemuksille on vaikea löytää sopivia sanoja – voimme yhdessä pohtia millä muilla keinoin, kuin sanoilla kokemusta voisi lähestyä.

Vastaanotolleni voi hakeutua joko yksin tai kumppanin/kumppaneiden kanssa mihin tahansa ihmissuhteisiin, hyvinvointiin tai seksuaalisuuteen liittyvään mieltä askarruttavaan aiheeseen liittyen.

Olen työskennellyt mm. seuraavien aiheiden parissa: vanhemmuudenohjaus, seksuaalinen halu ja haluttomuus, seksuaaliset mieltymykset, suhteet ja suhdekriisit, häpeä, kehonkuva, mielenterveysongelmien vaikutukset seksuaalisuuteen.

Voit lähettää minulle viestin sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai varata ajan linkin kautta.

Aikaa varatessasi huomioithan, että tällä hetkellä kaikki saatavilla olevat ajat ovat ETÄaikoja. Yksilötapaamisiin riittää mobiilaite, mutta useamman henkilön ajanvarauksiin on hyvä käyttää suurempaa näyttöä, sillä osallistujat osallistuvat saman laitteen välityksellä.

Varaa aika
Anna Allinen
Psykologi, seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja, filosofian maisteri (musiikkiterapia)
Toiminut alalla yli 5 vuotta
Voimavarakeskeinen vanhemmuuden tukeminen, kehityksellisten vaikeuksien seulonta lastenneuvolassa, parisuhteen hyvinvointi, vuorovaikutustaidot- ja tunnetaidot, parisuhteen seksuaalisuus ja ristiriidat, Avekki
suomi, svenska, English
Tekee etäterapiaa

Ota yhteyttä Anna Alliseen