Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Veera Uusoksa

Seksuaaliterapeutti, Kliininen seksologi, Kasvatustieteen maisteri

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Sinulla on oikeus hyvään ja itsesi näköiseen seksiin tai seksittömyyteen.

Työskentelyni lähtökohta on kaiken inhimillisen kunnioittaminen ja yhteistyössä kanssasi muutokseen rohkaiseva. Ennen muutoksia on usein syytä pysähtyä arvioimaan mennyttä ja nykyistä elämää. Mikä toimii, minkä toivot muuttuvan ja mikä auttaa sinua kohti hyvän kokemista.

 

Vastaanotolleni voit tulla yksin, yhdessä tai laumasi kanssa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin nyt olet. Juuri sellaisten asioiden kanssa, joista haluat keskustella. Olen työssäni perehtynyt lastensuojelullisiin kysymyksiin, seksuaaliseen väkivaltaan, hyväksikäyttöön, fantasioihin, mieltymyksiin, orgasmiin, nautintoihin, pornoon, monimuotoisiin suhdemalleihin sekä sukupuolen ja seksuaalisuuden kirjoon. Erityisosaamisalueitani ovat tunne- ja tarvekeskeinen työskentely, vakavan sairastumisen vaikutukset ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen sekä nautinto- ja orgasmihaasteet.

 

Marraskuusta huhtikuuhun olet tervetullut etävastaanotolle ja huhtikuusta lokakuuhun teen työtä sekä etänä että Hämeentien toimipisteellä. Ohjaan myös terapeuttisia ryhmäprosesseja, joista lisätiedot löytyvät ryhmät-sivulta.

Kokemus: Yli 10 vuotta

Koulutus: Bodysex Certification, rakentavan vuorovaikutuksen valmentaja, skeematerapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Revealed: Your Sexual Stories Certification

Erikoistuminen: Eroaminen, Haluttomuus, Ihmissuhteet, Keho, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Yksinäisyys, Riippuvuudet

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.