Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Tiina Vilponen

Ihmissuhdeterapiakeskuksen johtaja, Terveysviestinnän asiantuntija, Kliininen seksologi (NACS)

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Keskustelen luontevasti kaikista seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvistä kysymyksistä.

Terapeuttina varmistan, että koet itsesi kuulluksi ja ymmärretyksi. Tavoitteeni on, että terapiahuoneeni on turvallisempi tila jokaiselle asiakkaalleni.

 

Olen asiakastyössäni perehtynyt monimuotoisiin ihmissuhteisiin sekä seksuaalisuuden ja kehollisuuden kirjoon. Keskustelen mutkattomasti myös uskontoon ja hengellisyyteen liittyvistä kysymyksistä sekä tarjoan apua kommunikaatio-ongelmien ratkomiseen lähisuhteissa, kuten ystävyys- ja parisuhteissa.

 

Minulle tuttuja teemoja asiakastyössä ovat suru ja luopuminen sekä pitkäaikaissairaudet. Teen yhteistyötä potilasjärjestöjen kanssa ja olen tukena sopeutumisessa uusiin elämäntilanteisiin.

Kokemus: Vuodesta 2007

Koulutus: TM, myötätuntokeskeinen terapeutti (APT akkreditointi), seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, palautetietoisen hoidon (FIT) kouluttajakoulutus, Authorised Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS), NLP Practitioner

Erikoistuminen: Ihmissuhteet, Haluttomuus, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Keho, Yksinäisyys

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.