Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE
Kuvassa on seksuaaliterapeutti Suvi Kaukonen.

Suvi Kaukonen

Seksuaaliterapeutti

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Pyrin turvallisen tilan luomiseen, jotta jokainen asiakkaani tuntisi olonsa vapaaksi puhumaan itselleen tärkeistä asioista.

Pyrin turvallisen tilan luomiseen, jotta jokainen asiakkaani tuntisi olonsa vapaaksi puhumaan itselleen tärkeistä asioista. En kaihda vaikeitakaan aiheita – on aina parempi puhua kuin jättää tärkeitä asioita sanomatta. Joskus häpeä estää meitä puhumasta tai tekemästä, mutta häpeää ja sen taustoja voi tarkastella. Parhaimmillaan voimme yhdessä löytää uusia näkökulmia mietityttäviin asioihin.

 

Olet tervetullut myös ilman varsinaista, nimettyä ongelmaa. Joskus voi olla hyödyllistä käydä läpi omaa seksuaalisuuden elämänjanaa ja pohtia, mikä kaikki on vaikuttanut ja vaikuttaa omaan seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin.

 

Työskentelytapani on aktiivisesti kuunteleva, kysyvä ja pohdiskeleva. Ajattelen, että yksilön kokemusten rinnalla on usein hyvä pohtia myös yhteiskunnallisten rakenteiden vaikutuksia. Sopivista työskentelytavoista keskustellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
Työssäni tuttuja teemoja ovat mm. seksuaaliväkivallasta toipumisen tukeminen, ylisukupolviset taakkasiirtymät, mielenterveys, kulttuurierot suhteessa, vähemmistöstressi, queer. Näen seksuaalisuuden ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvänä, monimuotoisena asiana.

 

Pyrin traumainformoituun, antirasistiseen ja kulttuurisensitiiviseen työotteeseen – näistä olen hankkinut koulutusta ja haluan näissä kehittyä työssäni. Asiakkaat kaikenlaisilla taustoilla ovat tervetulleita.

 

Voit lähettää minulle viestin yhteydenottolomakkeella tai varata ajan suoraan ajanvarauksen kautta.

Koulutus: FM, seksuaaliterapeutti, psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät psykologian opinnot, sosiologian ja sukupuolentutkimuksen sivuaineopinnot, neuropsykiatrinen valmentaja

Erikoistuminen: Ihmissuhteet, Seksuaalisuus, Sukupuoli

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.