Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Sini Puro

Sosionomi (AMK), Pari- ja perhepsykoterapeuttikoulutuksessa

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Autan yksilöitä, pareja ja perheitä suhdeongelmissa.

Autan kutakin asiakasta tulemaan ymmärretyksi omine tunteineen, tarpeineen ja kokemuksineen heille tärkeissä ihmissuhteissa.   Vastaanotollani syntyy nopeasti lämmin ja luotettava tunnelma, jossa mahdollistuu vaikeista kokemuksista puhuminen. Erityisosaamistani ovat tunne- ja vuorovaikutushaasteet ihmissuhteissa.

 

Työskentelytapaani kuuluu kotiinvietävien kysymysten antaminen pohdittaviksi, jotka ylläpitävät prosessia myös terapiatapaamisten välillä.  Minulle tärkeää on myös työskentelyn arviointi. Koen, että asiakkailla on oikeus saada vastata terapiasuhdetta koskeviin kysymyksiin, joilla huomio kiinnittyy työskentelyn vaikuttavuuteen, laatuun ja asiakkaan kannalta parhaaseen työskentelytapaan.

 

Osaamisalueitani ovat vaikeudet ja hankalat tunteet  pari- ja perhesuhteissa, vuorovaikutus- ja yhteyshaasteet pari- ja perhesuhteissa,  kriisien tukeminen, vanhemmuuden tukeminen esim. haastavassa vanhempi-lapsisuhteessa, yksilötyöskentely pari- ja perhesuhteiden pohdinnoissa.

 

Olen tehnyt 12 vuotta töitä erilaisissa opetus-ja sosiaalialan tehtävissä, joista viimeisimmät viisi vuotta perhesuhteiden parissa terapeuttisessa työssä. Valmistun pari- ja perhepsykoterapeutiksi 9.12.2022, jonka jälkeen voin hoitaa kuntoutuspsykoterapia-asiakkaita.

Koulutus: Sosionomi (AMK), pari- ja perhepsykoterapeuttikoulutuksessa (valmistuminen 9.12.2022)

Erikoistuminen: Eroaminen, Haluttomuus, Ihmissuhteet, Perheet, Seksuaalisuus, Yksinäisyys

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.