Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Oona Turunen

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Pariterapeutti, Sosionomi (AMK)

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Mielestäni seksuaalinen hyvinvointi on tavoittelemisen arvoinen asia.

Olen joustava, lämmin, valoisa ja pehmeä terapeutti. Sydän ohjaa työtäni, kun kuljen rinnallasi tasavertaisena kunnioittaen sinun valintojasi.

 

Terapiavastaanotollani työskennellään usein keho-orientoituneesti, tarkoittaen kehon arvokkaan kielen ja reaktioiden huomioimista sekä kehollisten menetelmien käyttöä. Voin ohjata myös tantrisia tai tanssi-liiketerapeuttisia harjoituksia. Pariterapeuttina lähestymistapani on integratiivinen eli hyödynnän useita hyväksitodettuja viitekehyksiä.

 

Olen kiinnostunut tutkimaan mitä kaikkea ihmisyys, seksuaalisuus, ihmissuhteet ja kontakti voivat olla subjektiivisena kokemuksena. Tuen sinua ja teitä matkassanne mahdollisimman kokonaiseksi itseksenne. Vastaanotollani kaikki tunteet ovat sallittuja.

 

Työskentelen moni- ja pariskuntien kanssa. Kutsun teitä huoltamaan suhdettanne ja pohtimaan, kuinka voisitte voida siinä riittävän hyvin. Kannustan tarkastelemaan ihmissuhteita ja niiden pulmia mahdollisuutena oppia uutta. Työskentelen mm. kommunikaation haasteiden, erilaisten seksuaalisten mieltymysten ja nautinnon kanssa.

Kokemus: 10 vuotta

Koulutus: Auktorisoitu seksuaalineuvoja, tantraohjaaja, tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja

Erikoistuminen: Eroaminen, Ihmissuhteet, Haluttomuus, Keho, Riippuvuudet, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Yksinäisyys

Palvelukielet: Suomi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.