Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE
Kuvassa seksuaaliterapeutti Mikko Ahtila

Mikko Ahtila

Sosionomi (AMK), Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Meissä kaikissa on loputtomasti potentiaalia, kannustan sinua löytämään omat vahvuutesi.

Seksuaalisuus on parhaimmillaan loputon energiavarasto, jota voi hyödyntää kaikessa elämässä. Välillä on tarvetta pohtia tuon kaiken energian puutetta, muotoja ja suuntaa, jossa autan mielelläni. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

 

Olen koulutukseltani Seksuaali- ja päihdeterapeutti, sekä varhaiskasvatuksen opettajan pätevyydellä varustettu Sosionomi. Olen täydentänyt osaamistani erityisesti mielenterveyteen ja päihteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

 

Seksuaalisuuden suhteen erityisiä osaamisalueitani ovat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvät kysymykset, kuten vähemmistöstressi ja sukupuoliristiriita. Myöskin seksiriippuvuuden teemat ovat itselleni tuttuja.

 

Olen valmis yhteiseen pohdintaan myös hyvin arkojen ja henkilökohtaisten asioiden ja teemojen parissa. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai suuri, tulla kysytyksi.

Kokemus: Ollut alalla vuodesta 2013

Koulutus: Sosionomi (AMK), varhaiskasvatuksen opettaja, päihdeterapeutti (Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto), seksuaalikasvattaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, Setan ja Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen ammatillisten koulutusten kouluttaja

Erikoistuminen: Seksuaalisuus, Sukupuoli, Riippuvuudet, Keho

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.