Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Maria Vihlman

Seksuaaliterapeutti, Kliininen seksologi (NACS)

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Mitä sellaista tapahtuu jo nyt, joka vie sinua toivomaasi suuntaan?

Kutsun sinut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Terapiahuoneessani on tilaa kaikenlaisille seksiin, seksuaalisuuteen, sukupuoleen ja kehollisuuteen liittyville kysymyksille.

 

Minulle on tärkeintä, että työskennellessämme koet olosi turvalliseksi, tulet aidosti kuulluksi ja että kuljemme sinulle tärkeään suuntaan. Matkaasi tuemme sinulle sopivilla ja arjessasi toimivilla keinoilla.

 

Olen työskennellyt paljon halun, kiihottumisen ja nautinnon haasteiden sekä kaltoinkohteluun, siitä toipumiseen ja omien rajojen asettamiseen liittyvien kysymysten parissa. Myös suorituspaineet seksissä ja vähemmistöstressi ovat tuttuja teemoja.

 

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä missä tahansa seksuaalisuuteen tai ihmissuhteisiin liittyvässä asiassa. Työskentelytapani on ratkaisusuuntautunut, lempeä, voimaannuttava ja sekä kehon että mielen huomioiva.

Kokemus: Vuodesta 2010

Koulutus: YTL, sosionomi (AMK), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Erikoistuminen: Ihmissuhteet, Riippuvuudet, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Haluttomuus, Yksinäisyys, Keho

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.