Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE
Kuvassa on erityistason seksuaaliterapeutti Katri Ahola.

Katri Ahola

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Seksuaalisuuden monimuotoisuus on rikkautta. Haluan auttaa sinua löytämään ja ymmärtämään omat voimavarasi.

Autan sinua löytämään ja ymmärtämään omat voimavarasi – luottamuksellisesti, turvallisesti ja suurella sydämellä. Seksuaalisuus on monelle paljon tunteita herättävä, pelottava tai ehkä myös häpeällinen asia. Työssäni seksuaaliterapeuttina haluan auttaa sinua ja/tai kumppaniasi löytämään seksuaalisuudestanne uusia voimavaroja ja nautinnon lähteen. Haluan ennen kaikkea murtaa seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä myyttejä ja stigmoja, jotta voitte elää juuri omannäköistänne elämää. Työtapani on integratiivinen eli käytän moninaisia menetelmiä haasteiden ratkaisemiseksi.

 

Olen tehnyt pitkän työuran sairaanhoitajana ja tätä kautta olen kohdannut ihmisiä erilaisissa kriisi- ja elämäntilanteissa. Näissä tilanteissa on tärkeää olla aito ja kuunteleva ja miettiä yhdessä sekä asiakkaan että läheisten voimavaroja. Voi olla tarpeellista myös miettiä hengellistä puolta yhtenä näkökulmana. Se on mahdollista kanssani, koska minulla on myös diakonian tutkinto.

 

Olen erityistason seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Lisäksi opiskelen parhaillaan kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Sydämellisesti tervetuloa vastaanotolle.

 

Voit lähettää minulle viestin yhteydenottolomakkeella tai varata ajan suoraan ajanvarauksesta!

Kokemus: Alalla vuodesta 2019

Koulutus: Sairaanhoitaja (AMK), auktorisoitu seksuaalineuvoja, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), diakonian virkatutkinto, kognitiivinen lyhytterapeuttiopiskelija (valmistuminen 12/2023), SSSM-terapian täydennyskoulutuksessa

Erikoistuminen: Ihmissuhteet, Seksuaalisuus, Haluttomuus, Sukupuoli, Keho

Palvelukielet: Suomi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.