Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Jutta Lundius

Pari- ja perhepsykoterapeutti (Kela), Seksuaalineuvoja, Transsensitiivinen lyhytterapeutti

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Elämäsi on tässä ja nyt - miksi jumittua menneisyyteen tai ahdistua tulevaisuudesta?

Tervetuloa etävastaanotolleni joko yksin tai yhdessä, minulle voi tulla todella matalalla kynnyksellä sillä mielestäni ei ole olemassa ongelmaa mitä ei voisi tutkia ja pohdiskella luottamuksellisesti yhdessä.

 

Ihmisten mieli ja ihmissuhdesopat ovat aina kiinnostaneet minua. Edelleen voin sanoa että ihmisen mielestä on muodostunut minun intohimoni kohde jota jatkuvasti tutkin ja tarkkailen. Työni kompassi on inhimillinen, ratkaisukeskeinen, teoriapohjaan perustuva voimavarakeskeinen suunnan näyttäjä.

 

Psykoterapeuttina toimin monien eri viitekehysten pohjalta. Pitkä työ- ja koulutuskokemukseni mahdollistaa avoimen ja rennon ilmapiirin vastaanotollani jossa on turvallista pohdiskella mitä tahansa ajatusta, tunnetta tai toimintatapaa. Minun työtapaani kuuluu empaattinen kuunteleminen, aktiiviset kysymykset, vaihtoehtoiset näkökulmat sekä suunnan ja toivon osoittaminen.

 

Kohtuuttomat kokemukset, lapsuuden painolastit, parisuhteen kiemurat, sukupuoli identiteettiset kysymykset, seksuaalinen haluttomuus ja elämän kriisit ovat meille suurelle osalle elämän arkea. Jokainen meistä on joskus pois tolaltaan ja tarvitsee apua päästääkseen taas takaisin jaloilleen. Avun pyytäminen on valtavan hienoa.

Kokemus: 15 vuotta

Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja, eroasiantuntija, uusperheneuvoja, työnohjaaja (STOry), seksuaaliterapeuttikoulutuksessa (valmistuminen 2022)

Erikoistuminen: Eroaminen, Ihmissuhteet, Riippuvuudet, Keho, Perheet, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Yksinäisyys

Palvelukielet: Englanti, Suomi, Ruotsi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.