Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Jenni Emma Haiko

Seksuaaliterapeutti

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Luon sinulle turvallisen tilan, jossa tulet kohdatuksi myötätuntoisesti, lempeästi ja kokonaisvaltaisesti.

Voit tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet, hyvin monenlaisten seksuaalisuuteen, kehoon, sukupuoleen tai ihmissuhteisiin ja ihmisyyteen liittyvien asioiden kanssa. Uskon, että seksuaalinen hyvinvointi voi olla valtava voimavara arjessa ja että jokainen meistä voi saada arvokkaita oivalluksia omasta itsestään ja ihmissuhteistaan, kun tutustumme omaan seksuaalisuuteemme paremmin. Viihdyn äärimmäisen hyvin ihmisyyden äärellä ja oma työ- ja elämänkokemukseni on opettanut minulle, että aito kohtaaminen ja avoin keskustelu voivat tuoda mukanaan paljon voimaantumista ja hyvinvointia.

 

Terapeuttina olen lämmin ja empaattinen ja tulet aina kohdatuksi luotettavasti ja turvallisessa tilassa. Terapeuttinen otteeni on vahvasti läsnäoleva ja integratiivinen, eli erilaisia terapeuttisia menetelmiä yhdistelevä. Hyödynnän tilanteen mukaan mm. luovia, voimavara- ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä sekä tunnekeskeistä (EFT) ja psykofyysistä viitekehystä. Sinun terapiaprosessistasi tulee juuri sinun näköisesi ja sovimme aina mahdollisista harjoitteista ja prosessin vaiheista yhdessä.

 

Työskentelen yksilöiden, pariskuntien ja moniskuntien kanssa. Asiakastyössä olen työskennellyt paljon mm. seksuaalisen halun ja seksuaalisten häiriöiden äärellä, kehosuhteen, omien rajojen ja nautinnon kysymysten parissa, vuorovaikutuksen ja tunnetyöskentelyn parissa, sekä seksuaalisen ja sukupuolisen suuntautumisen kysymysten parissa. Uskottomuuteen, rinnakkaissuhteisiin ja eri suhdemuotoihin liittyvät kysymykset ovat myös olleet esillä. Laajempina teemoina vähemmistöstressi, yhteiskunnallinen osattomuus ja yksinäisyys ovat myös asioita, jotka ovat nousseet esiin terapiavastaanotollani.

 

Voimme tavata toiveesi mukaan lähi- tai etävastaanotolla. Voit varata minulle ajan oheisen yhteydenottolomakkeen, tai ajanvarauspalvelun kautta.

Kokemus: Alalla vuodesta 2020

Koulutus: Filosofian maisteri, seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, sosionomikoulutuksessa (AMK)

Erikoistuminen: Haluttomuus, Ihmissuhteet, Yksinäisyys, Keho, Seksuaalisuus, Sukupuoli

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.