Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE
Kuvassa psykologi, seksuaalineuvoja ja työnohjaaja Jari Aho.

Jari Aho

Seksuaalineuvoja, Työnohjaaja, Psykologi

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Asiakastyössäni tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, aitous, kuulluksi ja nähdyksi tuleminen ja ihmiselon kokonaisvaltaisuuden huomioiminen.

On hyvä tutkia haasteita ja ongelmia avoimesti, mutta myös vahvistaa voimavaroja. Saan positiivista palautetta turvallisuuden ja voimaantumisen tunteen luomisesta, rohkeasta tavastani kohdata vaikeitakin asioita ja myös huumorista.

 

Minulle tuttuja teemoja ovat seksuaalisuuden, seksin ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvät kysymykset, elämän kriisitilanteet, mielenterveys ja hyvinvointi sekä työelämän haasteet. Teen Ihmissuhdeterapiakeskuksessa seksologian neuvontaa ja terapiaa, en psykologin terveydenhuollollista työtä (esim. arviointia, tutkimuksia tai lausuntoja).

 

Kansainvälinen Pink Therapy –koulutus syventää osaamistani sukupuolen, seksuaalisuuden ja suhteiden moninaisuuteen. Erityisen kiinnostunut olen miehen seksuaalisuuden kysymyksistä, vähemmistöstressistä, biseksuaalisuudesta ja ikääntymisestä.

Kokemus: Yli 10 vuotta

Koulutus: Pink Therapy, GSRD Therapy (Gender, Sexuality & Relationship Diversities) –koulutuksessa

Erikoistuminen: Ihmissuhteet, Keho, Seksuaalisuus, Sukupuoli, Riippuvuudet, Perheet, Haluttomuus, Eroaminen, Yksinäisyys

Palvelukielet: Suomi, Englanti

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.