Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Annika Vähäkangas

Seksuaaliterapeutti, Kätilö

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Seksuaaliterapia on sinun tarpeistasi lähtevä prosessi, jossa toimiva yhteistyösuhde välillämme on keskeistä.

Mielestäni toimiva yhteistyösuhde tarkoittaa turvallista tilaa keskustella juuri sinulle tärkeistä seksuaalisuuden teemoista, kokemusta tulla kohdatuksi ja nähdyksi omana ainutlaatuisena yksilönä. Pyrin vuorovaikutuksessa empaattiseen ja kunnioittavaan kohtaamiseen. Luonteeltani olen rauhallinen pohdiskelija.

 

Työni lähtökohtana ovat seksuaalioikeudet. Työssäni yhdistän erilaisia terapeuttisia menetelmiä, joiden avulla pyrin löytämään juuri sinulle sopivan tavan etsiä voimavaroja ja uusia näkökulmia seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden tarkasteluun. Seksuaaliterapeuttina olen työskennellyt muun muassa kiihottumisen ja nautinnon haasteiden parissa sekä sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuuden kysymysten äärellä. Omien arvojen ja rajojen tunnistaminen ovat usein tärkeä osa seksuaaliterapiaprosessia.

 

Taustakoulutukseltani olen kätilö. Kätilötyön kautta raskauden, synnytyksen ja imetyksen vaikutukset seksuaalisuuteen ovat erityisosaamistani. Olen työskennellyt kriisityöntekijänä seksuaali- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden parissa. Työotteeni on traumasensitiivinen.

 

Olet tervetullut vastaanotolleni pohtimaan kaikkia seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä teemoja yksin tai kumppanin/kumppaneiden kanssa. Teen seksuaaliterapiaa lähitapaamisina Helsingissä. Voit varata minulle halutessasi ajan myös etäterapiaan.

Koulutus: Kätilö YAMK (terveyden edistämisen ylempi tutkinto-ohjelma), seksuaaliterapeutti, kriisityöntekijä, debriefing-ohjaaja

Erikoistuminen: Haluttomuus, Ihmissuhteet, Seksuaalisuus, Sukupuoli

Palvelukielet: Suomi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.