Ota yhteyttä:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
040 884 5655 (ark. klo 9-16)
info (ät) ihmissuhdeterapia.fi
FI
EN
SVE

Aino Karla

Seksuaaliterapeutti

Profiili
Ajanvaraus
Yhteydenotto

Terapeuttina olen kuunteleva, lempeä ja myötätuntoinen. Minulle on tärkeää luoda hyvä ja luottavainen olo asiakkaalle jokaisella tapaamiskerralla.

Ihmisen kohtaaminen, kuunteleminen, läsnäolo; yhdessä ajatusten avaaminen ja uusien ratkaisujen löytäminen. Siinä tärkeimmät terapeutin työkaluni.

 

Seksuaalisuus on alati muuttuva osa-alue elämässämme ja sen muutoksen mukana eläminen voi tuntua joskus hämmentävältä, vaikealta tai muuten haastavalta. Seksuaaliterapiassa voit käsitellä juuri niitä asioita ja kysymyksiä, jotka koskettavat sinua ja minä terapeuttina kuljen mukana matkassasi kuunnellen ja yhdessä kysymyksiä pohtien.

 

Joskus vastaanotolle saapuvalla on mielessä valmiiksi asioita tai aiheita, joita on pohtinut ja niitä voimme yhdessä lähteä tarkastelemaan ja avaamaan ajatuksia. Toisinaan vastaanotolle saapuessa ei ole valmiina mielessä pohdittuja kysymyksiä, eikä erityisiä puheenaiheita, vaan voi antaa mielen kuljettaa ja tutkia esimerkiksi valokuvien herättämiä tunteita ja ajatuksia. Terapiaan olet tervetullut yksin tai kumppaneidesi kanssa.

 

Monissa parisuhteissa nousee ajoittain käsiteltäviksi esimerkiksi seksuaalisten halujen eriparisuus, suhteen muuttuminen, pettämis- ja erokokemukset. Ne ovat osa ihmissuhteita ja elämää, mutta joskus asioiden käsittelyyn voi kaivata lisää tukea ja neuvoakin. Vastaanotolleni voit tulla minkä tahansa kysymysten kanssa, selvitellään tilannetta yhdessä ja katsellaan ja tutkitaan niitä kuvia, joita mieli siitä maalaa.

 

Kätilön työn kautta seksuaalisuuden muutokset raskausaikana, synnytykseen liittyen sekä vauva- aikana ovat minulle myös tuttuja teemoja, ja mielelläni käsittelen myös niitä sinun tai sinun ja perheesi kanssa. Voit tulla vastaanotolleni omana itsenäsi ja tuoda juuri sinua puhuttelevat aiheet mukanasi.

Koulutus: Kätilö

Erikoistuminen: Perheet, Seksuaalisuus

Palvelukielet: Suomi

Tekee etäterapiaa: Kyllä

Terapia voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan fyysisenä vastaanottona tai etäterapiana

Etäterapia tuo terapeutin luoksesi. Tehdessäsi ajanvarausta valitse terapiamuodoksi etäterapia ja saat varausvahvistuksessa linkin etäterapiaistuntoon, johon voit osallistua tietokoneesi tai mobiililaitteesi nettiselaimella.